2 Mart 2013 Cumartesi

Yedinci Oğul / Seventh Son

Yedinci Oğul'un, yedinci oğlu doğduğunda, birçok şeyin kaderi değişecekti.
Ama Yedinci Oğul doğduğunda tüm kardeşleri hayatta olmalıydı.
Ve karanlığın güçleri uzun uykularından telaşla uyandı.



Heyecanla çıkmasını beklediğim, elime geçsin diye günleri saydığım Küçük Alvin'in hikayesini ancak okuyabildim. Hikaye, Kanlı Mary ile başlıyor ve ilk olarak Meşale Peggy ile tanışıyoruz. Ardından Alvin'in doğumuna tanık oluyoruz. Alvin Miller yedinci oğul ve yedinci oğluna kendi ismini veriyor. Büyünün hoş karşılanmadığı, kadınların gizlice tılsımlar yaptığı dönemlerde yedinci oğulun su bulucu olduğuna inanılıyor. Ancak Küçük Alvin su tarafından defalarca öldürülmeye çalışılıyor. Alvin üzerine titrenen, özel ilgi gösterilen bir çocuk. Ancak kasabaya yeni gelen rahip Alvin'in kötü ruhlar tarafından ele geçirildiğine inanıyor ve Alvin'in eniştesi ile beraber çalışmaya başlıyor. Ve Taleswapper'in da desteğiyle Alvin güçlerini keşfetmeye başlıyor.
Yedinci Oğul çok severek okuduğum bir kitap, ancak ikinci kitap Kızıl Kahin' e hemen başlamayı düşünmüyorum. Serinin ilk üç kitabı çevrildi ve devamından bir yıldır haber yok. Ee ne duruyorsunuz hemen okuyun :)

2 yorum:

  1. Merhabalar, Bu güzel bloğunuzu vikitap sayesinde buldum ve hemen sizi izlemeye aldım.. Bundan sonra da yakından hem bloğunuzu ve hem de vikitapta okuduğunuz kitapları takip edeceğim..
    Eğer siz de benim bloğuma buyurur gelirseniz ben de çok çok mutlu olurum..:))
    http://kediminhobidefteri.blogspot.com/

    vikitap ta ise miyavkedicik adıyla sizi takipteyim..:))
    Çok selam ve sevgilerimi gönderiyorum...:))

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler hemen geliyorum :)

    YanıtlaSil